tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om oss

Prylstaden är Sveriges största webbutik med fokus på övervakningskameror och spionprylar. Vi är inte bara störst idag, utan var också först i Sverige med övervakningsprodukter. Vi vill med vårt urval av högkvalitativa övervakningsgrejer erbjuda människor i Sverige en möjlighet till en tryggare vardag och vi är måna om att de produkter vi säljer är de bästa som finns i sitt slag.

För att du som vår kund inte bara ska känna dig tryggare i din vardag efter att du har handlat hos oss, utan också innan du slår till med ditt köp, så ger vi dig en lägstaprisgaranti som innebär att du alltid köper dina övervakningsprylar billigast hos oss. Våra konkurrenter kan ibland försöka syna våra låga priser, men hittar du en av våra produkter billigare hos någon av våra konkurrenter så får du givetvis samma låga pris hos oss. Vi lägger dessutom på ett avdrag på 10 % på hela ditt köp.

Alltid först med det senaste

Vi som driver Prylstaden ser inte vår butik bara som ett arbete, vi brinner verkligen för de saker vi säljer. Allt vi lägger upp i butiken testas först, för att vi ska känna oss trygga med att alltid erbjuda det bästa. När nya produkter lanseras så är vi första med att ta in, testa och sedan sälja dem - om de håller måttet. Kvalitet är a och o när det gäller övervakningskameror och spionprylar.

God service

Vi på prylstaden.se är mycket måna om att du känner dig trygg när du handlar något hos oss. Vi har Trygg E-handelcertifiering och 30 dagars öppet köp. Därefter får du 1 års garanti på alla produkter och behöver du råd eller hjälp med något så svarar vi gladeligen på dina frågor. Allt levereras till en fast kostnad på 39 kronor och inom någon/några dagar är dina produkter hemma hos dig. Happy shopping!