tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Olika sorters övervakningskameror

En övervakningskamera kan komma i väldigt många olika former och med väldigt måna olika funktioner. När du ska skaffa en övervakningskamera så bör du först fundera på vilka funktioner som är viktigast för dig, sedan kan du välja bland de som matchar dina kriterium.

Vill du ha en stabil övervakningskamera med lång livslängd? Är det viktigt att du kan följa din övervakningskamera live från t ex mobilen? Du kanske vill att din övervakningskamera ska notifiera dig när den indikerar rörelse? Ska den kunna "se" i mörker? Eller ska den vara dold? Många övervakningskameror i vårt sortiment uppfyller flera kriterier samtidigt, men ingen uppfyller alla.

Ta en titt bland våra övervakningskameror och tveka inte att rådfråga oss om du känner dig villrådig.

Analoga övervakningskameror

Vill du ha en stabil, pålitlig övervakningskamera utan behov att flytta runt den, eller motta livestreaming eller MMS varje gång den registerar något så är en analog övervakningskamera ett säkert val. Här på Prylstaden finner du analoga övervakningskameror för såväl inomhus- com utomhusbruk - samt i miniformat.

Trådlösa övervakningskameror

De trådlösa övervakningskamerorna är mer flexibla än de analoga eftersom de kan flyttas runt på utan behov av ominstallation. Den trådlösa övervakningskameran övervakar en och samma plats men har ingen router som möjliggör livestreaming.

IP-kameror, 3G-kameror och GSM-kameror

Vill du ha möjlighet att följa vad som händer vid din övervakningskamera live, dygnet runt, så är en nätverkskamera ett suveränt alternativ. Denna har en router som kan kollas när som helst från din mobiltelefon, surfplatta eller dator.

Med en 3G-kamera behöver du inte ens koppla upp din kamera mot ett nätverk, det räcker med 3G-täckning och ett 3G-simkort. Detsamma gäller för GSM-kameror, fast dessa fungerar lite annorlunda. Varje gång en rörelseaktivitet registreras av din GSM-kamera så skickar den dig en ström av bilder från platsen i form av MMS. det fungerra som ett effektivt larmsystem kan man säga.