tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Olika former av övervakning

Det finns idag flera olika typer av övervakning och de delas mest tydligt in i två kategorier - synlig och dold övervakning. Man kan använda sig av enbart synlig eller dold övervakning, beroende på vilket uppsåt man har för att övervaka/spela in. Man kan givetvis också köra på en mix av båda formerna, för att maximera övervakningen.

Här på Prylstaden finner du allt du kan tänka dig inom kameraövervakning; övervakningskameror i alla former och prisklasser.

Dold övervakning

Dold övervakning, så kallat spionage, kan användas av vem som helst. Spionkameror och andra spionprylar finns lättillgängliga här hos oss på Prylstaden och det finns mängder av olika produkter att välja bland.

Varför man vill spionera på någon kan bero på många olika saker. Dels kanske man känner sig osäker på en särskild person, eller så är man mest nojig för vad som försiggår i ett särskilt rum i allmänhet. Man kanske vill hålla koll på städhjälpen eller barnvakten utan att avslöja att man har ögon där denne inte har en aning, eller så vill man ha koll på var ens partner åker med bilen.

Bland våra spionprylar finner du saker som GPS-trackers och smarta prylar med dolda kameror som väggklockor, armbandsur och pennor. De olika produkterna har unika funktioner så det är bara att välja och vraka!

Synlig övervakning

Synlig övervakning använder man när man utan baktanke vill skydda sig själv, sitt hem, sin familj eller sin arbetsplats från ovälkomna gäster och ovälkommet beteende. Den synliga övervakningskameran fungerar i många fall avskräckande.

Buggdetektorer

Känner du dig övervakad? Med någon av våra buggdetektorer kan du snabbt och effektivt skanna ett rum, en bil eller annat utrymme på övervakningskameror och dolda spionprylar. Rätt ska vara rätt!